SHPËRNDAJE

Pas emisionit të mbremshem, ne Debat Plus me Ermal Pandurin, ku ishte i ftuar kryetari i kumunes se Presheves z.Shqiprim Arifi, menjehere pas deklaratave te tij dhe pas emisionit mediat lokale dhe ato rajonale e qe ne fakt i sherbejne opozites ne Lugine te Presheves iu versulen me shpifje dhe etiketime te ndryshme per gjuhen kinse jo te mire te kryetarit te komunes gjate emisionit.Dihet qarte qe shpifjet me te medha dhe me te renda vijne nga oppzita drejt kryetarit, duke e etiketuar dhe fyer me cdo lloje fjalimi, duke e njollosur rend identitetin njerezor dhe profesional te kryetarit.

  1. Kjo shihet qarte ne cdo deklerat per media e kryetarve te partive opozitare.