SHPËRNDAJE

Oferta të çmendura për festa vetëm tek Migros Mobilje.

It’s all about LUXURY…

Një set unik me formën e tij të mprehtë dhe strukturën mbreslënëse, i dizajnuar dhe i punuar me përkushtim të madh deri në detajin e fundit, krijon atmosferë perfekte në hapësirat tuaja të jetesës.

Prishtinë, Ferizaj, Gjilan, Viti
Tel: +383 49 998 999