SHPËRNDAJE

Kryesuesi i seancës konstituive të Kuvendit të Kosovës, Adem Mikullovci  është i pari që ka arritur në seancë.

Ai është duke pritur orën 10:00 për ta rinisur seancës në përpjekje për ta zgjidhur kreun e Kuvendit dhe nënkryetarët.

Derisa VV dhe LAA pritet të marrin pjesë në seancën themeltare, është PAN që ka paralajmëruar bojkotin e radhës.