SHPËRNDAJE

Në vazhdën e pregaditjeve të partive dhe subjekteve politike për zgjedhjet e parakohshme qeveritare të Kosovës, Lëvizja për Bashkim shprehen të gatshëm për ditën e dielë në të cilën zhvillohen votimet .

Ata shprehën optimist për këto zgjedhje .

Lëvizja për Bashkim së bashku me dy kandidatët për deputet në parlamentin e Kosovës Avni Klinkau dhe Fadil Fazliu ka përkrahjen në disa komuna të Kosovës.