SHPËRNDAJE

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa, pas votimit të tij në shkollën “Emin Duraku” ka thënë se sot është një ditë shumë e rëndësishme.

Ai ka bërë thirrje që procesi zgjedhor të jetë i rregullt e demokratikë, pasi sipas tij, nga një proces i tillë fitojnë të gjithë qytetarët.

Mustafa u ka bërë thirrje gjithë qytetarëve që të dalin dhe të votojnë.