SHPËRNDAJE

Komandanti i UÇK-së, Nasim Haradinaj në një postim në facebook tregoi se pikërisht në ditën e çlirimit të Drenasit është bërë nderimi dhe ndarja e mirënjohjes dhe Dekoratës për bashkëluftëtarin e Heroit Adem Jasharit, Rasim Kiqina.

Postimi i tij i plotë:

Fjala ime në emër të OVL-UÇK-së
Më rastin e ditës së çlirimit të Drenasit ku u bë zbulimi i pllakës së shtëpisë bazë të UÇK-së si dhe nderimi dhe ndarja e mirënjohjes dhe Dekoratës për bashkëluftëtarin e Heroit Adem Jashari Rasim Kiqina!
Lavdi !