SHPËRNDAJE

Në Grupin Punues për Ligjin e Automjeteve, kalon nisiativa për plotësimndryshimin e Ligjit dhe hiqen masat ndëshkuese ndaj qytetarëve që sipas ligjit aktual, automjetin e blerë duhet ta regjistrojnë nga e para!
Shumë shpejt, ata me bartjen e pronësisë e bartin edhe rregjistrimin, pa pasur nevojë të paguajnë taksa shtesë.
Deputetët në shërbim të qytetarit, ky është misioni i tyre!
MN