SHPËRNDAJE

Është një nga femrat më të bukura kosovare duke qenë kështu edhe Miss Përcjellësja gjatë vitit 2017 e që vazhdon të jetë një nga femrat më të bukura e më të ndjekura edhe në rrjetet sociale. Fotot e saj të lënë pa fjalë ndërkohë që duket mjaft femër me finesë dhe me klas.

https://www.instagram.com/p/Bhphq6vA4Ze/