SHPËRNDAJE

Si duket ata kan hapur luft mes tyre, Zonja Bernadeta Nikollbibaj dhe Producenti Sherif Pacolli nuk shofin”arm pushim” por vazhdojn duke treguar mesazhat private te cillat dikur kan shkruar bashk.

Lufta mes tyre ka fillu, kur Miss Grand Kosova 2018 e akuzoj Producentin per Haraq.