SHPËRNDAJE

Pal Lekaj nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovë, ka thënë se i vjen keq që subjektet tjera, që sipas tij, janë humbëse nuk janë në takimin e thirrur nga Presidenti i vendit Hashim Thaçi për të diskutuar rreth caktimit të datës për konstituimin e Kuvendit.

Përveç Lekajt, në të po marrin pjesë Valdete Bajrami nga Nisma për Kosovën, Enver Hoxhaj nga PDK-ja, kryetari i Partisë Liberale Serbe, Slobodan Petroviq, dhe përfaqësuesit e minoriteteve: romë, ashkali, boshnjakë, turq përjashtuar Listën Serbe.