SHPËRNDAJE
Kuvendi i Kosovës do të mblidhet më 7 shtator në orën 10:00 për ta zgjedhur kryetarin e Kuvendit më pas edhe organet të tjera, merr vesh lajmi.net.

Gjatë kësaj periudhe dy javore PAN dhe AKR pritet ta finalizojnë marrëveshjen për bashkëqeverisje.

Në seancën e sotme konstituive PAN deklaroi se nuk i ka votat e mjaftueshme për të zgjedhur kryetarin e Kuvendit dhe kërkoi më shumë se 10 ditë kohë.