SHPËRNDAJE

Partia Demokratike e Kosovës do ta padisë sot në Prokurorinë Speciale Komunën e Prishtinës.

Padia, sipas PDK-së, ka të bëjë me shkeljet në këtë Komunë dhe ndërtimet pa leje.

“Sot, në ora 14, në Prokurorinë Speciale, PDK bën padi të re për shkeljet në komunën e Prishtinës për ndërtimet pa leje”, thuhet në njoftim.