SHPËRNDAJE

Ish-sekretari i Lëvizjes Vetëvendosje në Pejë, Arton Muhaxheri, i cili tash i është bashkuar PDK-së, ka reaguar ndaj replikës së Dardan Molliqajt.

Muhaxheri ka thënë se Dardan Molliqaj është vetëm një fiqfiriq, që është rritur duke përbaltur ata që s’janë marrë kurrë me të.

“Dardan Mollotoviqaj, PDK-ja qysh po duket vetëm ka vendosur t’ia tregoj publikut surratin tuaj të vërtetë, që unë dhe shumë të tjerë ua njohim. Jeni toleruar mjaft dhe besoj e di edhe ti këtë gjë. Ti je vetëm një fiqfiriq, por i rritur duke përbaltur ata që kurrë nuk janë marrë me ty. Për pazarllëqet e tua shumë shpejt do e marrin vesh të gjithë. Edhe për ato pazarllëqet që i ke bërë jashtë Kosovës!”, ka shkruar Muhaxheri.