SHPËRNDAJE

Disa nga subjektet politike synojnë të shkojnë të vetme në zgjedhje.

Kanë mbetur edhe pak orë deri tek përfundimi i afatit zyrtar për koalicionet në këto zgjedhje, dhe ende nuk ka asnjë lajm nga asnjë parti politike.

Gazeta Express merr vesh nga burime të saj se  ka pak gjasa për koalicione të mëdha në këto zgjedhje.

Sipas tij, nuk do të ketë kurrfarë koalicioni me partinë NISMA në këto zgjedhje dhe PDK do të jetë shumë e hapur për bashkëpunim me të gjitha partië pas zgjedhjeve.

PDK nuk ka dashur ta komentoj këtë lajm.