SHPËRNDAJE

Dihet boterisht se PDSH ka ozurpuar zyren per te rinje dhe gjithe pajisjet qe i takojne kesaj zyre.

KNSH ne anen tjeter ben zhurmuesin, për 3 vite partneri i koalicionit të saj ka uzurpuar pronën e Shtëpisë së Kulturës, ka larguar 8 të rinj nga zyra dhe nuk ka dorzuar paisjet që kapin vlerën diku rreth 20.000 euro. Hipokrizi është të kërkosh diçka e të uzurposh gjithçka.

Deri sot kemi heshtur sepse kemi besuar thellësisht që PDSH do të distancohet nga ky veprim antiligjor, por patrioti i vonuar në historin e popullit shqiptar kësaj here do të marrë përgjigjen e shumë kërkuar.

Shef i zyres per te rinj, Altin Borici