SHPËRNDAJE

Kryesuesi i seancës së Kuvendit të Kosovës, Adem Mikullovci e përfundoi seancën e sotme konstituive.

Enver Hoxhaj nga PDK-ja kërkoi edhe dy javë pasi tha se ende nuk i kanë numrat dhe kanë nevojë për konsultime dhe koordinime shtesë.

Ai tha se i kanë 60 vota, ndërsa nevojiten më shumë se 61 vota.

Lidhur me këtë, kryesuesi i Kuvendit, Adem Mikullovci tha se nuk ka kompetencë të përgjigjet lidhur me kërkesën e tyre.

Ai përfundoi seancën, duke thënë se do të shihet më vonë si do të veprojnë më tutje.