SHPËRNDAJE

Producentja shqiptare Shpresa Drasati sfidon gjithmonë në risi dhe këtë herë sjellë një ndër patentat më të mëdha në botë ku marrin pjesë të gjithë vajzat e gjithë shteteve.

Por ajo si gjithmonë nuk e lë Shqipërinë pa përfaqësim në “Top model of the World”, pasi përseri do jetë edhe këtë vit në Shqipëri, falë punës së pa lodhshme të producentes Shpresa Drasati.