SHPËRNDAJE

Aldisa Morina vjen nga Loxha dhe është kandidate për zgjedhjet komunale në Pejë.

Kjo e fundit kandidon nga radhët e Aleancës për Ardhmerinë e Kosovës (AAK).

Aldisa është një zë i fuqishëm i femrës për Pejen e cila për me dhënë kontributin e saj, domosdo kërkon edhe përkrahjen e qytetarëve në zgjedhjet e 22 tetorit.

Ajo madje se fundi këtë e ka bërë edhe përmes një postimi në llogarinë e saj në Facbook.

Aldisa është kandidate e AAK-së dhe në zgjedhjet lokale garon me numrin 18.

 

Postimi i Aldisës në Facebook

 

Në zgjedhjet e 22 tetorit do më gjeni në listën e AAK-së, për asamblenë komunale në Pejë.

Mundësi të reja, energji pozitive, ndryshime të kohës të cilat janë të nevojshme. /GazetaDirekt.com