SHPËRNDAJE

Disa dite me pare ne qytetin e Presheves eshte marre nje aksion nga PVD per shkarrkimin e drejtorit te shtepise se shendetit kinse ky i fundit ka keqperdor fotografin e kryetares se deges se PVD ne Presheve Ardita Sinanit e qe e gjitha eshte nje trillim.

PVD edhe kesaj radhe deshmoi se aspak ska ndryshu dhe eshte edhe me e keqe ne aksionet e saja duke keqperdor qytetaret, duke falsifikuar nenshkrimet dhe nr personal, duke shkruar dhe emrat nga dy here.

Drejtori i gjimnazit njeherit shef i keshilltareve te PVD ne kuvend komunal Presheve Nader Sadiku eshte ai iniciatori dhe planifikuesi i falsifikimeve dhe aktit matrapaz te PVD.

PVD me keto gjeste po e njollos identitetin e shqiptarit ne Lugine.

Turp, turp, turp…