SHPËRNDAJE

Keto dite koordinatori i zyres per te rinje Altin Boriçi ka ndermarre nje gjest senzibilizues kunder PDSH dhe Ragmi Mustafes per lirimin e zyres per te rinje.Ky gjest ka per qellim njohtimin e opinionit te gjere per uzurpimin e zyres per te rinje nga ana e PDSH dhe Ragmi Mustafes.

Shihet qarte qe e gjithe hapsira ku qendron PDSH tani i takon zyres per te rinje, dhe gjitha inventaret qe kane qene aty me vlere afro 20 mije euro jane uzurpuar dhe keqperdoren nga PDSH.

Sllogani do vazhdoje deri ne lirimin e zyres se uzurpuar.