SHPËRNDAJE

Kryetari i Listës Serbe, Goran Rakic dhe drejtori i Zyrës për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Marko Djuric, sot kanë shkuar në Moskë.

Ata, kanë thënë se në Moskë atje takohen me një delegacion të lartë të partisë në pushtet, Rusia Unike dhe mes të tjerash do të bisedojnë edhe për zgjedhjet lokale në Kosovë.

“Lista Serbe i është falënderuese mbështetjes që e merr nga Rusia e Bashkuar e Putinit”, ka thënë Rakic para takimit të sotëm, theksohet në një njoftim të kësaj Liste, raporton Koha.net.

Rakic shtuar se kolegëve rusë do t’ua përcjell falënderimet e serbëve të Kosovës për “gjithçka ka bërë Rusia dhe partia e presidentit Vladimir Putin deri më tani në skenën ndërkombëtare për çështjen e Kosovës”.