SHPËRNDAJE

Zëvendësministri në dorëheqje i Mbrojtjes, Burim Ramadani, përmes një postimi në profilin e tij zyrtar në rrjetin social Facebook, ka mbrojtur fuqishëm kauzën e kryeministrit në dorëheqje, Ramush Haradinaj.

Sipas Ramadanit, Haradinaj është ai i cili e ka mbajtur një qëndrim të fortë dhe të prerë në raport me planet e Serbisë ndaj Kosovës.

“Ramush Haradinaj me të drejtë ka kundërshtuar secilin kompromis i cili do ta dëmtonte Kosovën dhe që mund ta vinte në pikëpyetje edhe ekzistencën e saj”, ka shkruar ndër të tjera Ramadani, shkruan GazetaDirekt.

Postimi i plotë:

S’do mend se Kryeministri Haradinaj ka mbajtur një qëndrim të fortë dhe të prerë në raport me planet e Serbisë ndaj…

Posted by Burim R. Ramadani on Tuesday, August 13, 2019