SHPËRNDAJE

Zëvendësministri i Mbrojtes, Burim Ramadani ka parlajmëruar se sërish në vend do të ketë tentativa për heqjen e taksës dhe diskutimet mbi territore.

Përmes një postimi në llogarinë e tij në Facebook, Ramadani ka thënë se këto tentativa kanë për qëllim krijimin e konfuzionit rreth mbështetjes së qytetarëve për partitë politike.

Postimi i plotë:

Metodat speciale – përmes hulumtimeve të rrejshme – pritet të fillojnë së shpejti nga eksponentë të caktuar në opinionin…

Posted by Burim R. Ramadani on Sunday, September 1, 2019