SHPËRNDAJE

Ueb-faqja e Komisionit Qendror Zgjedhor pati probleme me server teksa tani është rikthyer përsëri në gjendje të rregullt.

Në rezultatet e shfaqura në këtë ueb-faqe nga numërimi i gjithsej 91.16 përqind të votave, koalicioni PDK-AAK-NISMA del të jetë e para me rezultat prej 34.60 përqind duke vazhduar me Lëvizjen Vetëvendosje me 26.73 përqind dhe koalicioni LDK-AKR-Alternativa me 25.84 përqind.