SHPËRNDAJE

Kryetari i Hanit te Elezit Rufki Suma ka shpalosë para qytetarëve të kësaj komune programin e tij dhe nevojën për me udhëheqë edhe një mandat me ketë komunë.

Ai njoftimin e ka bërë përmes rrjetit social ‘Facebook’, shkruan GazetaDirekt.com

 

Shihne njoftimin e plotë