SHPËRNDAJE

Samiti i Triestes për Ballkanin Perëndimor po vlerësohet si një mundësi e mirë edhe për Kosovën, sidomos në përfitimet ekonomike që mund t’i ketë.

Mirëpo zyrtarët e qeverisë dhe njohës të integrimeve evropiane mbesin të ndarë në pjesën politike të këtij procesi, raporton KTV.

Të parët thonë se do të hiqen të gjitha barrierat edhe ato politike, mirëpo të dytët presin pengesa të mëtutjeshme politike nga dy vendet ballkanike që nuk e kanë njohur Kosovën.