SHPËRNDAJE

Në faqen zyrtare të Kuvendit të Kosovës, njoftohet se vazhdimi i seancës konstituive do të mbahet të hënën me 14 gusht në orën 10:00.

Në rend të ditës do të jetë Zgjedhja e Kryetarit të Kuvendit dhe e nënkryetarëve të Kuvendit.