SHPËRNDAJE

Deshtimi në Interpol është deshtim i drejtsis nderkomtare dhe mungeses se vullneti per ta luftuar krimin sebashku me Kosovén!
Me Respekt
Granit shala

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=372681566802494&id=301813717222613