SHPËRNDAJE

Granit Shala, i cili jeton dhe vepron në Gjermani, i ka disa pyetje për ministrin e Diasporës dhe Investimeve Strategjike Dardan Gashi. 

Shala madje del se është mjaft kritik për punën e Gashit. /GD

Postimi i Shalës: