SHPËRNDAJE

Vendimet e fundit ne Kosovë siç ishte taksa dhe ushtria përveç se tregojnë se në Kosovë po punohet për interesat shtetërore, në anën tjetër Evropa moderne e tregoj përsëri pafytyrësinë e saj ndaj popullit shqiptar.
Kosova është një shembull i mirë për mbarë botën, ajo me punë dhe sakrifica të shumta në vazhdimësi po e tregon pjekurinë e saj, sesi duhet punuar një shtet i cili për shekuj me radhë ka qenë i okupuar nga okupatorë të ndryshëm. S’ka dyshim se për Kosovën dhe popullin e saj po vijnë ditë të mira, mesa duket politikanët tanë tanimë e kanë kuptuar, se interesi i tyre duhet të pozicionohet krah interesave të shtetit dhe ti lënë anash interesat dhe inatet e tyre personale. Unë ndjehem paksa i zhgënjyer me veprimet e një numri të vogël politikanësh, të cilët po vazhdimisht po radhiten në korsinë e Serbisë. Ka ardhur koha që ti bashkojmë forcat tona dhe të punojmë për të mirën e vendit.

Me Respekt
Granit shala

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=388652745205376&id=301813717222613