SHPËRNDAJE

Kështu ka komentuar mes tjerave politikani Granit Shala zhvillimet e fundit në skenën politike kosovare duke thënë se problemi me Thaçin duhet të krahasohet edhe me ‘problemin’ që kishte Avni Rustemi me Esat Pashën.

“Avni Rustemi pat thënë, unë nuk e kam pas problem personal me Esat Pashën, mua dhe familjes time kurrë nuk na ka penguar direkt, por kur e pash mu kujtua e gjithë historia shqiptare e cila vuajti me shekuj. Edhe unë nuk kam problem personal me Hashim Thaçin”, shkruan mes tjerave Granit Shala.