SHPËRNDAJE

Si duket per Producentin te Miss Grand Kosova nuk ka te ndalur vetem me Miss Grand Kosova 2018 Bernadeta Nikollbibaj polemikat dhe kretikat, tash mbasi u publikua edhe nje SMS ku Pacolli ofendon Fotografin, Brünnger thot aj duhet te meson te punon me seriozitet dhe profosonalizem te cillat i mungojn.