SHPËRNDAJE

Ardita Sinani të jep dorëheqje nga politika, po përçan shoqërinë preshevare. Kërcënimet që po bëhen karshi pushtetit lokal nga PVD dhe PDSH nuk trembin të rinjtë tanë për të çuar proceset përpara sepse tani edhe qytetarët i njohin mirë interesxhinjtë që abuzuan me paranë publike gjatë qeverisjes së tyre ka thënë për portalin preshevacom, kryetari i komunës Shqiprim Arifi.

Dihet boterisht qe pas daljes ne skene te Alternatives per Ndryshim dhe Shqiprim Arifit, strukturat drejtuese te PVDSH shkuan ne pension.