SHPËRNDAJE

Me ardhjen e Alternatives per Ndryshim ne udheheqjen e komunes se Presheves, sigurisht ndrroj qasja e politikberjes dhe u hapen shtigje te reja per integrim, emancipim, zhvillim ekonomik dhe sherbim te qytetarit.

Sigurisht funksionalizimi i zones industriale, sjellja e investitorit te pare Solid, sjellja e investimeve neper shkolla fillore dhe te mesme, renovimi i shtepise se shendetit, infrastruktura, ujesjellesi e plot gjera tjera te bukura e bejn udheheqjen e komunes se Presheves qe te thyej rekord per zhvillimin e komunes se Presheves.

  1. E gjithe kjo arritje eshte bere fale dy shtyllave te komunes dhe partise, kryetarit Shqiprim Arifi dhe zv/kryetarit Armend Aliu.