SHPËRNDAJE

Sot 7 vite forcat serbe larguan me dhunë Lapidarin e UÇPMB-së në Preshevë.

Në mëngjesin e hershëm të kësaj date Xhandarmëria serbe me një spektakël gjoja sikur të ishte gjendje lufte me një numër të madh forcash morën Lapidarin për të mos ta kthyer më.

Emrat e Dëshmorëve tanë ishin të shënuar në Lapidar, sot nuk janë më aty, por emrat e tyre u shënuan me shkronja të arta në mendjet dhe në zemrat tona.

Ata dhanë më të shtrenjtën jetë për ne.

Lufta dhe sakrifica e tyre për liri na japin motiv për të vepruar në këto treva.

Lavdi dëshmorëve tanë!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2392174391095670&id=1591416601171457