SHPËRNDAJE

Kryetari i komunës se Presheves z.Shqiprim Arifi mbajti nje ligjerate ne Kolegjin Universum me temen “Sfidat dhe Perparesite e vetqeverisjes lokale”.

Ai para studenteve ne Prishtine elaboroi procesin e ndryshimeve te medha dhe historike qe ndodhen viteve te fundit ne komunen e Presheves, dhe spjegoi gjendjen momentale ne kete komune ku edhe ai e administron.

Sukseset e kryetarit te komunes se Presheves studentet ne Prishtine i priten me shume gezim, dhe morren inspirim nga kryetari i komunes per te vazhduar karieren e tyre dhe marre si shembull.

Shpresojme qe shembuj te tille te kemi ne te gjitha trevat shqipfolese.