SHPËRNDAJE

Pata kënaqësi të jem i ftuar në ceremoninë e shënimit të 20 vjetorit të hyrjes së NATO-s në Kosovë.

Takim shumë miqësor me figura të shquara që kontribuan në çlirimin dhe ndërtimin e shtetit të Republikës së Kosovës.