SHPËRNDAJE

Perderisa Ragmi Mustafa nga verbimi i qendrimit ne opozit, dhe mos qenurit up date me proceset ne kohe te duhur, del me lloj lloj dezinformata dhe shpifje ndaj pushtetit, duke tentuar qe te njollos figuren e kryetarit te komunes, po harron te kaluaren e zymt te tijen, duke ia kujtu heqjen e lapidarit te UÇPMB dhe dekorimin me mirnjohje te Aleksander Vuciqit, ky bashk me partneret e atehershem qeverises, duke shkel mbi gjakun e deshmoreve dhe duke harruar sakrificen sublime te te reneve per liri.

Ne anen tjeter PVD qe eshte nje parti e stervjeteruar dhe gjithmone ne sherbim te qeveris, edhe me keq keta jane partner koalicionar dhe votues te qeveris se Aleksander Vucicit dhe bashkepuntoret me te afert te tyre, teksa po paguajn edhe analist e gazetar serb per te njollos figuren e kryetarit te Komunes se Presheves dhe njeherit te Alternatives per Ndryshim Shqiprim Arifit.

Dihet qarte se populli per 3 vjet 3 here e dha verdiktin e vet, duke i dhen mbeshtetje maksimale Shqiprim Arifit, dhe dihet qarte misioni i tij per zhvillim ekonomik dhe parandalim te ikjes se rinis nga Presheva.