SHPËRNDAJE

TAS 201 është rregullorja e ndërtimit në Florida e cila përcakton qëndrueshmërinë e dritareve ndaj stuhive dhe uraganeve.

Për të testuar qëndrueshmërinë e këtyre dritareve rezistente ndaj uraganeve, ato goditen me drunjë me peshë rreth 4 kg me shpejtësi 55 km/h, transmeton Express. Ky test realizohet duke simuluar gjësende të ngjashme të cilat lëvizin gjatë një uragani.