SHPËRNDAJE

Slavko Simiq nga Lista Serbe ka konfirmuar se është çështje minutash arritja e tyre në Kuvend.

Simiq ua ka konfirmuar gazetarëve të RTK2 se ata shumë shpejt do të jenë në objektin e Kuvendit për të votuar për qeverinë Haradinaj.

Kuvendi aktualisht është në pauzë, pas një mocioni të kërkuar nga VV dhe LDK.