SHPËRNDAJE

Kryesuesi i Kuvendit, Adem Mikullovci, ka ndërprerë seancën për 15 minuta, meqenëse s’ka kuorum për ta vazhduar.

Për shkak të mungesës së deputetëve të koalicionit PAN dhe minoriteteve, nuk ka mundur të fillojë seanca, e paralajmëruar për në orën 10:00, pasi në sallë janë vetëm 55 deputetë.

Ndryshe, në sallë përveç deputetëve të koalicionit PAN dhe deputetëve të minoriteve,  kanë munguar edhe Teuta Rugova e LAA’së dhe deputetët e AKR’së.