SHPËRNDAJE

Sot po kalojmë periudhën e errët të individualizmit kriminal e klanor Sot po kalojmë periudhën e errët të individualizmit kriminal e klanor, nesër patjetër do vjen Ora e Shqipërisë së Bashkuar, nesër patjetër do vjen Ora e Shqipërisë së Bashkuar

Kastriot Berishaj

Sot, fatkeqësisht mungon “Filozofia Kombëtare për Shqipëri të Bashkuar”; mjerisht mentaliteti individual e fisnor mbizotron vetëm për përfitime kriminale e antikombëtare, quditrisht kjo klasë e keqorientuar politike mendon vetëm për zgjerimin e territorit individual/fisnor biznesor e jo atë mbizotrues kombëtar Arbëror, që kishte qëllime jo vetëm mbrojtjen e territorit aktual, por zgjerimin e hapësirës sunduese.

Trimëria e filozofia shtetërore kombëtare mungon kurse trimëria individuale e fisnore mbretëron kudo në tokat shqiptare; në mentalitetin e NE shqiptarëve të sotshëm jemi në periudhën vendimtare të përcaktimit të kufijve tonë kombëtar.

Mos bashkimi ynë rreth flamurit kombëtar në shërbim të së ardhmës sonë të përbashkët, mund të rrënoj tërrpit individuale e fisnore dhe është pengesa kryesore për jetësimin e territorit juridik të Shqipërisë së Bashkuar.

Kastriotët e Shqipërisë Inc.