SHPËRNDAJE

Policia e Britanise te Madhe pas sulmit ne Londer tha se kane gjetur identitetin e 3 personave qe kane vrare 3 njerez dhe plagosur 48.

Ata kane bere te ditur se emri i tyre do te leshohet sa me shpejte qe te jete e mundur.

Sulmuesit jane qelluar nga police pasi kane kaluar nga ”London Bridge” dhe pasi kane goditur njerez ne marketin ”Borough”

12 persona jane arrestuar ne ”Barking” pas bastisjeve ne nje banes- qe besohet te jete shtepia e njerit prej sulmuesve.