SHPËRNDAJE

Sekretari i Përgjithshëm i AAK-së, Besnik Tahiri ka thënë se është hipokrizi kur partitë që nuk e votuan Pakon e Ligjeve të Reformës së Administratës Publike flasin për depolitizim e ç’kapje.

Tahiri përmes një postimi në Facebook, ka shkruar se “vendosja e shtetit në binarë dhe çkapja nuk janë deklaratë, ato kërkojnë guxim, qartësi e vullnet”.

Postimi i plotë:

Është hipokrizi kur partitë që nuk e votuan Pakon e Ligjeve të Reformës së Administratës Publike flasin për depolitizim…

Posted by Besnik Tahiri on Wednesday, August 28, 2019