SHPËRNDAJE

Një burrë, i cili pretendonte se kishte kontroll mbinatyror mbi krokodilat, është hedhur në një liqen me mbushur me krokodila. Por ai është tërhequr papritmas brenda në ujë duke tronditur njerëzit.

Suprianto ishte sulmuar nga një korokodil që i shkaktoi vdekjen.

Ngjarja ka ndodhur në Kutai Kartanegara, Indonezi dhe ai ishte futur në ujë për të kërkuar trupin e një njeriu me emrin Arjuna, i cili sipas dëshmitarëve ishte sulmuar nga krokodilët ndërsa po lahej në liqen një ditë më parë. Tragjikisht edhe Suprianto u bë vitkime e një sulmi nga kokodili.

Policia thotë se dëshmitarët e panë atë duke u zvarritur nën sipërfaqe ndërsa ai ishte duke notuar dhe duke kënduar. trupat e të dy burrave janë gjetur në fund të liqenit.