SHPËRNDAJE

Kandidatja për deputete në Kuvendin e Kosovës nga radhët e AAK-së Dr. Time Kadrijaj, në zgjedhjet e parakohshme të 11 qershorit, është pjesë e “maratonës”, për mandatin e saj të tretë në kuvend.

Ajo njihet si një femër e guximshme dhe me vlera të larta intelektuale dhe politike, lirisht mund të themi se është shembull për politikës Kosovare.

Ne zgjedhjet e 11 qershorit Dr.Time Kadrijaj mbanë numrin 6 dhe është e gatshme për sfidën e radhës në kuvend.