SHPËRNDAJE
Kryetarja e Kuvendit Jozefina Topalli, duke folur gjate nje mbledhje te Keshillit Parlamentar per Rregulloren, Mandatet dhe Imunitetin, ku eshte vendosur nisja e procedures per ndjekje penale per tre deputetet socialiste Taulant Balla, Besnik Bare dhe Tom Doshi, per te cilet prokuroria kerkoi heqjen e imunitetit te tyre si mundesi per vijimin e hetimeve per 21 janarin.

Ish-kryetarja e Kuvendit, Jozefina Topalli ka thënë sot në “Debat” të “Channel One” se ndjen neveri për grupin në PD që është pro Bashës.

Sipas saj, këta njerëz janë të njëjtë me ata që nxjerrin partinë mbi Shqipërinë. Topalli tha gjithashtu se në PD nuk ka garë të vërtetë por është një garë e rreme.
“Unë ndjej neveri për atë grup që mbështet Bashën. Ata janë njësoj me ata që nxjerrin partinë mbi Shqipërinë. Në PD nuk ka garë. Selami nuk është kandidat i vërtetë”, tha Topalli.