SHPËRNDAJE

Donald Trump e ka mbrojtur djalin e tij gjatë një takimi me një avokat rus gjatë fushatës së tij presidenciale, duke e quajtur atë “të hapur, transparent dhe të pafajshëm”.

Ai tweeted orë pas Donald Trump Jr foli me Fox News për takimin që i ishte thënë për të ofruar informacion lidhur me Kremlinin për Hillary Clinton.

Kritikët akuzojnë z. Trump Jr për qëllimin e marrëveshjes me rusët dhe besojnë se ai mund të ketë shkelur ligjet federale.

Trump Jr tha për Fox News se takimi ishte “një gjë e tillë”. Megjithatë, ai pranoi se ai duhet ta kishte trajtuar ndryshe.

Më parë gjatë ditës z. Trump Jr kishte lëshuar shkëmbimin e postës elektronike që solli takimin, pasi u informua se New York Times ishte gati për ta botuar atë.

Zyrtarët amerikanë po hetojnë ndërhyrjen e supozuar ruse në zgjedhjet e SHBA.
Që kur u zgjodh, Presidenti Trump është dënuar me akuza se Rusia u përpoq të sabotonte fushatën e zonjës Clinton.

  1. Ai ia mohuar çdo njohuri për këtë dhe Rusia gjithashtu ka mohuar në mënyrë të përsëritur ndërhyrjen. /GazetaDirekt/