SHPËRNDAJE

“Sot, në ambientet e Hotel Emerald , Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës bëri konstituimin e Këshillit Drejtues të Partisë.

U ndjeva e nderuar që konfirmimin zyrtar ta pranoj nga Kryetari i AAK-së dhe njëherit Kryeministri i Republikës së Kosovës Sh.T.Z. Ramush Haradinaj. Shfrytëzoj rastin edhe njëher ti falenderoj të gjithë kolegët për mbështetje të deritanishme. Përzemërsisht, Valentina Shala Bajrami”,  ka shkruar zonja Bajrami, pasi është zgjedhur pjesë e Keshillit drejtues në AAK.