SHPËRNDAJE

Kompania gjigante e distribuimit te derivateve te naftes dhe sherbimit gastronomik V Petroll ne Veterrnik te Prishtines sjell oferten unike te menyve te ndryshme per nder te muajit te madh te Ramazanit.

Lodhja gjate dites, sakrifica dhe mundi pergjigjen e gjejn vetem ne ambientet tona luksoze, sherbim cilesore dhe ushqime te klasit te pare.

Ejani dhe binduni vet, mire edhe lire vetem tek V Petroll.

Qetesia e nates se Ramazanit fillon me meny te mrekullueshme, caffe extra me shije te mrekullueshme, derivate cilesore si miku me i besueshem ne udhetim dhe market luksoz qe i ploteson nevojat tuaja.

Gjithmone ne sherbim te klienteve tane.

V Petroll, pronar Valon Azizi